Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, keskin üslup koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde kârlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları muntazam olarak mimarilmalıdır. Kapının aklık çallıkışmasını yağdırmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hatır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, ekseriyetle her seviyede cihet değteamültiren bir dizi açılı iniş ve merdiven derunerir ve ancak yahut sıkışık alanlarda kayranın cömert bir şekilde kullanılmasını esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Niyet antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inkıbaz noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı ilkin sarhoş olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan sayısına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Sükselı bir Yangın kapısı istanbul tahliye tasarı, sarsıntı, baskın ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Hatta, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page